Lassersoverall in de kijker

Deze overall uit de VanOchten “welding-line” is goedgekeurd volgens EN ISO 11611 (voorheen EN 470/1) - EN ISO 11612 (voorheen EN 531) - EN ISO 14.116 (voorheen EN 533) en is geschikt voor lassers en gelijkaardige risicogroepen. De overall is voorzien verdekte drukknoopsluiting, twee recht opgesneden voorzakken, twee borstzakken met klep, twee afsluitbare zakdoortasten, achterzak met klep, duimstokzak, instelbare mouwafsluiting en instelbaar elastiek in de rug. De zakken zijn afsluitbaar d.m.v. verdekte drukkers.

Berkeind is beschikbaar in het rood en in het blauw en leverbaar in lengtematen en in extra grote maten.

Berkeind is gemaakt in 100% vlamvertragend katoen dat niet vlamonderhoudend is en niet zal smelten. Bovendien is de kleding hypoallergeen (tegen huidirritatie!), goed ademend, voelt ze prettig aan en is ze aangenaam om te dragen wanneer het warm is.

Lassers zijn vakmannen. Specialisten die gespecialiseerde kleding nodig hebben. VanOchten van de Sioen-groep weet dit als geen ander. Van specialisten, voor specialisten is onze boodschap. Innoveren om te beschermen onze bedrijfsslogan. Wij analyseerden de vele risico’s waar lassers aan worden blootgesteld (denk aan IR straling, UV-licht, spatten, vonken, vlammen, hitte en zelfs elektrocutie). Op basis daarvan ontwikkelden we de beste beschermkleding.

Onze kleding werd en wordt getest door duizenden mensen op het terrein. Onze in-huis laboratoria zijn vooruitstrevend en kunnen de vergelijking met de beste laboratoria ter wereld aan. Onze eigen productiecentra zijn state-of-the-art. Dit alles is voor u een garantie op de allerbeste kleding. De Sioen groep levert per jaar miljoenen kledingstukken voor professionele bescherming uit aan klanten overal ter wereld.

Wil u naast bedrijfskleding ook andere beschermkleding? Dat kan. Bij de Sioen groep maken we beschermkleding in verschillende lagen. Van ondergoed over T-shirts (bij ons vindt u dit onder de body wear), workwear, thermische bescherming en bescherming tegen regen. In om het even welk seizoen zorgen wij voor uw bescherming.