Over ons

Veilige bedrijfskleding voor elke job, zelfs voor de meest veeleisende

VanOchten, merk van de textielgroep Sioen Industries, specialiseert zich al meer dan 50 jaar in hoogwaardige bedrijfskleding. Op uw werk wilt u natuurlijk de beste bescherming en vooral degelijke, comfortabele kleding waarop u kunt vertrouwen.

De aanpak van VanOchten is uniek. Onze 360° kennis van weefsels en productietechnologieën geeft u een ongeëvenaarde zekerheid. De groep waartoe we behoren bewaakt immers alle processen van garen tot afgewerkt product. Wij stellen bovendien hoge eisen wat betreft de vervaardiging van eerlijke en “schone” producten.

Wij garanderen

De Sioen producten vullen de collectie van VanOchten perfect aan. Ontdek deze producten op de Sioen PPC website.

Deel van de Sioen Industries

VanOchten is deel van Sioen Apparel, één van de drie divisies van Sioen Industries. Sioen Apparel is dé specialist in professionele beschermkleding. Voor om het even welk een beroep, in om het even welke omstandigheid, maken wij het perfecte kledingstuk.

Wij willen de referentie zijn als het gaat om bescherming en veiligheid op het werk. Naast Sioen Apparel zijn er nog twee andere divisies: Sioen Coating, wereldleider in gecoat technisch textiel en Sioen Chemicals, gespecialiseerd in fijnchemicaliën.